Töissä meidän huoneen radiosta kuuluu lähinnä Nova. Meillä on työkaverin kanssa onneksi yhteneväinen musiikkimaku, ainakin siinä suhteessa että kumpikaan ei yhtään tykkää yhdestä Tähtipölyä-kappaleesta, etenkin kun se tulee vähintään joka toinen tunti. Voi sitä syvien huokauksien määrää sermin kummallakin puolen. Mutta tulee sieltä aina välillä myös minun makuuni hyvää musiikkia, kuten esimerkiksi tätä.

Kolme viikkoa töissä on mennyt aivan mielettömän nopeasti. Olen saanut tehdä töitä ihan urakalla, vastuutakin on jo ja uuden oppiminen ei tunnu enää niin vaikealta, kuin mitä se oli parin ensimmäisen viikon aikana. Työkaverit ovat erittäin mukavia ja kestävät mun jatkuvat kyselemiset hyvin :) Unohtaa voi myös sen, että tilitoimistossa olisi hiljaista ja tosikkoa porukkaa. Ei ainakaan meillä, vaan esimerkiksi huumorin kukka kukkii ;)

Viikonloppu tähän asti on ollut erittäin voimauttava. Eilen hyppäsin töistä suoraan Salon bussiin ja Salossa burrittoa äitin kanssa ja koko perheen voimin koripallokatsomassa. Mieletön, mieletön voitto Vilppaalta runkosarjan johtajasta. Kahden pisteen voitto jatkoajan jälkeen, ratkaisijoina nuoret kotimaiset. Vielä kun Vilpas pelasi vajaalla miehistöllä, 3 aloitusviisikon miestä sairastuvalla. Vähän näyttää siltä, että Salossa saatetaan tänä vuonna pelata pudotuspelejä piiiiiiitkän tauon jälkeen. Illalla ehdin vielä saunoakin ja tänään oli varsin ihanaa nautti päiväkahvi auringonpaisteessa terassilla.