Tsadam. Terve vaan.

Edellisen kirjoituksen jälkeen tapahtunutta:

Vilpas nousi Korisliigaan. Jeejeee!!! Tarpeeksi ei voi hehkuttaa. Nousujuhlissa hieno fiilis! Viikonloppu Salossa venyi sunnuntai-iltapäivään. Ei haittaa, vaikka kouluhommat siitä kärsivätkin. Grillikausi avattu, namskis. Vaanelan tomaatteja ja maissia.

Maanantaina Mammutti. Pidin elokuvasta, vaikka ehkä se vähän tavallaan oikaisikin jossain kohdin. Gael ihana <3 kuten aina. Ei tosin näyttele mielestäni yhtä vakuuttavasti englanniksi kuin äidinkielellään, ihanalla espanjalla. Elokuvan tunnusbiisinä soi Ladytronin Destroy everything you touch. Tykästyin kovasti biisiin, nyt haluan entistä enemmän Ruisrockiin, koska LadytronKIN on siellä.

Muuten ollut tenttejä ja tenttiin lukemista. Tiistai oli suhteellisen tehokas. Eilen luin espanjaa samalla kun katsoin Suomi-Tsekki peliä. Keskittyminen espanjaan täysi kymppi ;)

Nyt mietin, että pitäisi ehkä ottaa lyhyet päikkärit ja sitten kiskaista haalarit päälle ja juhlimaan! Kuohari kylmässä ja serpentiiniä ostettu. Ihana aurinkoinen sää! Toukokuu koittaa huomenna! Rakastan toukokuuta, se on ehkä mun suosikkikuukausi. 

Mukavaa, aurinkoista vappua kaikille tasapuolisesti.