Saran sanoin tää sää lyttää mut. Ei ollut mukavaa mennä nukkumaan, kun tuli kaatamalla vettä. Heräsin keskellä yötä, tuli kaatamalla vettä. Herätyskello ärsytti puoli seitsemältä, tuli edelleen kaatamalla vettä. Kävelin kouluun, tuli kaatamalla vettä. Ja tuuli, sadevarjo teki temppujaan ja sain sen päältä vedet naamalleni. Ei kiva.

Nyt onneksi näyttää jo poutaantuvan, mutta löydäänkö vetoa, että Salossa sataa tai ainakin alkaa sataa sitten kun minä pääsen sinne (ei kauheasti kiinnosta mennä) hammaslääkärin takia. Ja kun ehdin taas takaisin Turkuun niin taas tällä sataa.

Stressaa vähän huominen, talousmatematiikkaa excelillä ja ruotsin suullinen. Espanjassakin on kuuntelutentti, mutta siihen nyt ei voi oikein harjoitella. Se menee miten menee, ymmärtää jos ymmärtää.

Tiedän kyllä, että olisi voinut aloittaa viikonloppunakin jotain, mutta ei nyt vain tullut aloitettua. Oma vika, huono homma. Viikonloppuna oli muuta hauskaa, vanhuksien kanssa kävin katsomassa itsenäisyyspäivän paraatia ja glögillä tuttavien kanssa. Illalla kokoontui Linnan juhlien arvostelukomitea. Syötiin ja arvosteltiin pukuja. Tissivakoa näkyi monilla naisilla luvattoman paljon, ne olivat paikoitellen jopa kammottavia. Kauhea oli myös eräs puku, joka ei oikein tuntunut arvokkaalta puvulta Itsenäisyyspäivän juhliin... Ei kiinnosta nähdä reittä ihan niin paljon...

Oli toki todella paljon kauniitakin tänä vuonna: Minna, Satu, Tanja, Sirkka, Eija-Riitta, Anni, Vuokko, Anna, Maria... Ihan noin muutama mainitakseni.

Nyt vähän vielä harjoitusta matematiikkaan, ja kohta junalla kohti Saloa.