Kuten otsikkokin sen jo teille paljastaa, minulla on uusi ihastus. Hetken mielenjohteesta toissa viikonloppuna luettuani SSS:n arvion ja kuunneltuani kaksi kappaletta siitä yhdestä videopalvelusta, tilasin Frida Anderssonin (helsinkiläinen suomenruotsalainen, Lucia-neitonakin esiintynyt, laulaja/lauluntekijä) albumin Busy Missing You. Viime lauantaista saakka se ja vain se on soinut kotonani ja hän pääsi jopa matkaamaan laukussani minilomalleni Saloon. Lomalle nimenomaan (yksi koulukirja mukana vaikka sekään ei varsinaisesti ole koulukirja) ja ajatuksena ihan vain olla rentoutua eikä pakottaa itseään mihinkään. Tähän mennessä ajatus on toteutunut oikein mainiosti.

Viime lauantaina luokseni kokoontui ihanaisia ihmisiä ja minulla oli hauskaa (toivottavasti teilläkin). Myös ihanaisia, lämpöisiä lahjoja sain. Tuntui ihan esi-joululta. Sunnuntaina luin ja luin maanantain tenttiin, ja stressi purkaantui tiistaina äärimmäisenä vitutuksena kun kävi ilmi, että tenttejä ei arvioida arvosanoin vaan hyväksyttyyn suoritukseen olisikin riittänyt pakollisten tehtävien tekoa ja tenttiin vastaaminen (en aivan varmasti olisi valmistautunut noin hyvin jos tämänkin olisin tiennyt aikaisemmin). Niin raivostuttavaa. Oliko sille opettajalle todellakin niin äärettömän vaikeaa kertoa tästä poikkeavasta arviointimenettelystä ennen tenttiä ? Tämä aihe saa minut nytkin ärsyyntymään äärettömän paljon. Perkeleen persaukinen Turku ja Turun päättäjät !!

Tulin siis tosiaan eilen tänne. Vilppaan peliä kävin katsomassa eilen, ei siitä sen enempää. Tänään leikin kodinhengetärtä: leivoin sämpylöitä, siivosin, pesin pyykkiä (omaani lähinnä:)), tein täytekakun ihan pohjasta alkaen itse (ja pohja muuten onnistui täydellisesti, ehkä nyt taas uskallan tehdä niitä useammin itse). Ihmisiä ja yksi koira kävivät Pääskynkadulta kylässä. Kakkua jäi; veljet ovat ehkä tulossa sairaiksi? Aamulla ensin katsoin koskettavan Greyn anatomian 6.kauden ensimmäisen jakson. Tänään itkin myös katsoessani Oprahin CelineDion-spesiaalijaksoja. Joo, mulla on ne päivät ihan juuri tulossa. En normaalisti itke Oprahia katsoessani, päinvastoin.

Niin ja tänään on tullut Talvi (=lunta) ! En kyllä oikein ole talvivarustautunut, että ei sitä välttämättä paljoa enempää tarvitsisi tähän hätään tulla...