Listailin tänään erittäin epämielenkiintoisella luennolla aiheita, joista pitäisi kirjoittaa blogiin. Ja nyt jotenkin päädyin kirjoittamaan, vaikka oikeastaan on nälkä ja pitäisi laittaa jotain ruokaa ja sitten pitäisi lukea huomiseen espanjan tenttiin. Ruokasanasto ei tunnu oikein uppoavan mun päähän, onneksi kieliopissa ei ole mitään monimutkaista.

Kirjoitusinspiraatio edelleen odotuttaa itseään, ehkä se tulee nyt kun pitäisi kirjoittaa lyhyt kirjoitelma surkeimmista opiskelijabileistä ikinä! Tutkimusmenetelmien johdantokurssille! Analysoikaamme yhdessä niitä tekstejä sitten. Ongelmana on että ei minulla oikeastaan ole mitään mielipidettä, käynkin niin kovin harvoin bileissä. Pitäisi ehkä käydä useammin, se on nimittäin myös oiva keino verkostoitua. Tämän opin eilen ekskussa. Ainut mikä siitä sitten mieleen jäikin. Muut asiat, kuten se ettei mistään mahdollisesta kesätyöpaikasta ole kuulunut mitään, mielessä. Paniikki! Ei siitä sen enempää. Taitaa olla mahdotonta, kun ei minulla ole mitään suhteita täällä. Mä itken, jos en saa työpaikkaa kesäksi. Itku tässä meinaa jo muutenkin tulla. Ei minun tuosta pitänyt mitään kirjoittaa. Lopetan sen.

Pari juttua: Miksi lasten ei anneta olla lapsia! Kirjastossa oli lasten osastolla Mallikoulu opus. Kääk. Eräs turkulainen yritys avaa tänä vuonna uuden lastenvaateliikkeen, jossa myydään lapsille tyylikkäitä vaatteita (jotain fiiniä ranskalaista merkkiä), mustia vaatteita, frakkeja ja tyllihameita sekä Leviksen farkkuja suurin piirtein vastasyntyneille (ne kuulostavat kyllä ihan söpöiltä). Vaatteita, jotka päällä ei saa piirtää vahaliiduilla tai harjoitella lusikan käyttöä.

Pelkäävätkö ihmiset junamaatteja? Asemalla oli hervoton jono lipunmyyntiin. Kukaan ei uskalla mennä maatille, vaikka siinä ei ole ketään. Teki mieli sanoa, että siitä saa myös 50snt halvemman lipun!

Janne Ahonen tekee paluun hyppymäkiin! Hienoa. Olen niin innoissani. Toivottavasti viimeinkin saavuttaa olympiamitalin ensi vuonna, hän jos kuka on sen nimittäin ansainnut. Kaiken muun tyyppi onki jo voittanut.

Viime kesänä häissä sain tehtäväksi järjestää tuoreelle avioparille maaliskuussa "munariehan"! Keksin viimeinkin idean ja toteutustavan tälle! Olen sitä jo jonkin aikaa pähkäillyt. Mutta ei siitä sen enempää, ettei salaisuus paljastu... :)

Lumi on ihanaa, kun se on puhdasta. Se on niin kaunista ja kirkasta. Nyt on ehkä ihan pakko mennä laittamaan ruokaa.


Hasta luego!