Kyllä on taas tänä aamupäivänä hermoja koeteltu. Kuten eilenkin. Eilen tökki tämä aiemmin niin mainiosti toiminut läppärini. Jämähteli ja jumahteli vähän väliä. Tänä aamuna nyt sitten on adsl-wlan-modeemin kanssa ongelmia. Onneksi minulla on myös normaali adsl-modeemi, mutta koska lattialla koneen kanssa työskentely ei ole pidemmän päälle kovin ergonomista (myönnetään ei tämä sohvalla istuminen kone sylissä ole välttämättä yhtään sen ergonomisempi, mutta ainakin mukavampi), niin nyt minulla on viritelmä. Adsl-piuha menee normaaliin adsl-modeemiin, normaalista adsl-modeemista menee keltainen piuha (sillä varmasti on joku hienompikin nimi!) wlan-modeemiin, josta signaali nyt tulee. Signaalia ei siis tullut, kun yhdisti adsl-piuhan suoraan wlan-modeemiin (adsl valo ei pala!). Normaalia hitaampi tämä viritelmä kyllä on, mutta täytyy katsoa josko wlan-modeemi myöhemmin tänään tai vaikka huomenna sitten taas toimisi niin kuin sen pitäisi toimia. Eikä tällä muuten niin väliä, mutta tänään pelataan Kauhajoki-Vilpas 5.finaali ja jos minä en pysty seuraamaan liveseurantaa netistä, niin vähintään teknisiä laitteita hajoaa ja jotain muutakin saattaa tapahtua. Että sellaista tänään.

Muuten tämä viikko on ollut tutme- ja kylttyyriviikko! Vuoroiltoina. Tutme toisena ja kulttuuria toisena. Kävin kuuntelemassa pianokonserttia, joka oli hyvä. Eilen olin katsomassa Linnateatterin Mieletöntä Turun historiaa. Hauska! Miska Kaukosen kungen Eerik XIV etenkin oli aivan loistava! Nauroin (ehkä) enemmän kuin koskaan ennen teatterissa. Suosittelen, jos joku ei vielä ole kyseistä nähnyt. Esitykset jatkuvat teatteriravintolassa jälleen syksyllä, muistaakseni.

Tutmetyön ensimmäinen versio saatiin myös puserrettua koneelle Niinan kanssa, niin tyytyväinen ja taas pala valtavaa stressiä putosi harteilta. Nyt pitäisikin sitten pikkuhiljaa aloitella lukemaan tentteihin. Onneksi ei ole kuin kieliä ja kansantalous&sosiaalipolitiikka. Tuohon viimeiseksi mainittuun pitäisi kyllä oikeasti aloittaa lukea, koska luettavaa siihen on hmm... jonkin verran.

Nyt kuitenkin ehkä tarvitsen jotain hermoparkojani leputtavaa toimintaa.