lomalomalomaloma.

niin viimeisetkin raportit ja tentit tuli tänään päättyvällä viikolla tehtyä ja perjantaina koitti loma! oikein mukavasti on alkanut.

perjantaina tunnelmallisessa tuomiokirkossa laulettiin essin kanssa kauneimpia joululauluja (josta otsikko, tuntuu oikein sopivalta tähän hetkeen ja lisäksi tuota on tullut laulettua nyt kahtena viikonloppuna, niin on jäänyt mieleen). eilen nautin lumen tulosta, katselin ihania joulujuttuja markkinoilla, hain kirjastosta turhia kirjoja (tammikuun tenttikirjaan voin koskea ehkä loppuviikosta, tai sitten vasta vuodenvaihteen jälkeen), tein maittavaa lasagnea ja nautin yhden siiderin ihan vain siksi, että koin ansaitseneeni sen. olen myös katsonut serranoja ja neulonut. oikein mukavaa. tänään kävelin rauhallisella hautausmaalla. lumisade ja pakkanen tuntuivat ihanalta.

tulevalle viikolle on suunnitelmissa... ei mitään, vain: kirjoja, jouluradiota, me naisia, elokuvia. ei ainakaan mitään erityisen hyödyllistä ja/tai järkevää. torstaina saloon loman viettoon. viikon päästä maanantaina sitten töihin.

Rajaton-Arkihuolesi kaikki heitä tähän sunnuntai-iltaan.