Aurinko on paistanut jo monta päivää. Alkuviikosta taivaalla oli upeita värejä illalla. Eilen satoi ihan vain hetken ja tosi paikallisesti. Eilen myös vanhan ykköstien pelloille nousi upea, pelottava usva ja taivaalla näkyi ensin vain puoliksi, myöhemmin kokonainen mielettömän värinen kuu. Olisin halunnut pysähtyä ja ottaa kuvan siitä hetkestä. Rakastan Suomen kesää. Tällaisena hetkenä. En silloin kun on viikkokausia sataa ja lämpöä häthätää 10 astetta.

Eilen tosiaan tuli äkkilähtö Turkuun kesäteatteriin aina aurinkoiseen Samppalinnaan. Ei siinä mitään, olin luvannut olla 20 minuutin peruutuspaikkasijainen. Sain 25 min :) Teatteri nauratti. Hyvän kesäteatterin ehdoton ominaisuus on nauru. Musiikki on plussaa. Saa antaa ajattelunkin aihetta. Mutta ei saa olla liian synkkä. Niitäkin on nähty.

Tänään aamulla revin itseni ennätysmäisesti tänä kesänä ylös reippaasti ennen kuutta. Ja polkaisin kirpakassa aamussa uimahallille, suihkuun lähinnä halusin. Päivä lähti kyllä upeasti käyntiin. Puolenpäivän jälkeen alle kuuden tunnin yöunet alkoivat kyllä jo vaatia veronsa... Illansuussa kävin vielä järvessä uimassa ja saunomassa. Muodin huipulle -finaalin jälkeen voi uni maittaa aika nopeasti.

Ihana aurinkoinen viikonloppu alkaa huomenna! Ei mitään suunnitelmia se on ehkä parasta. Lauantaina Oodiin ainakin käymään. Jukkapoika.

Muuten tämä oli ensimmäinen uudella koneella kirjoitettu blogi, kyllä hyvin pelittää :)