Tämän ajan toki voisi käyttää jotenkin järkevämmin hyödyksi, kuin kirjoittelemalla täällä. Voisi esimerkiksi tehdä yksityisoikeuden perusteiden kotitehtäviä (kyllä, saamme sellaisia. ne ovat oikeastaan ihan hyviä, ymmärtää asiat paremmin) tai lukea espanjan tenttiin, joka on vappuaatonaamuna.

Pitipähän vain tulla kertomaan, että minua ärsyttää ihan mahdottoman suuresti w:n käyttö paikoissa, johon se ei normaalisti suomen kielessä kuulu. Kuten nyt esimerkiksi tämä vappu. On wappuvastaanottoa, AMK-wappu ja ARGH! Onko siinä oikeasti jotain hienoa käyttää w:tä, vai miksi moinen tapa? En ymmärrä.

Tivoli on saapunut kaupunkiin! En osaa mieltä tivolia kevääseen, vaan tulee väistämättä mieleen Salon legendaariset syysmarkkinat. Tosin, tänään sääkin on varsin syksyinen. Kylmä ja kolea, pilvinen taivas. Missä eilinen auringonpaiste? Missä luvattu lähes-tulkoon-helle? Nojoo, lämpimät kelit luvattiin kyllä varsinaisesti vasta viikonlopulle, mutta hei, minun viikonloppuni alkaa tänään. Ja mikä viikonloppu onkaan tulossa, tai oikeastaan vain huomista odotellen. Nousujuhlat! Toivottavasti ainakin.

Hmm... ei kai mulla oikeastaan muuta. Elämäni on harvinaisen tylsää ja tavallaan stressitöntä parhaillaan. Viimeiset tentit lähestyvät toki, mutta uskoisin handlaavani ne aika hyvin. Pelottavan rento asenne taasen kerran. Ensi viikolla on toki vappu! Sitä odotellessa... Ehkä tässä nyt voisi lähteä toteuttamaan noita hienoja suunnitelmia hyödyllisestä aktiviteetista ennen espanjan tunnin alkua.

Tai sitten hengailla naamakirjassa :)