liian aikaista otsikolle? ei kai sentään :) minä olen ainakin jo aloittanut joulustelun. kynttelikkö on ikkunalaudalla, jouluvaloja vähän muutenkin valoa tuomassa, aito pikkukuusi parvekkeella koristeltuna kauniilla perinteisillä olkikoristeilla koristeltuna, joulumerkit ostettu, lahjat mietittynä, joskin hankkimatta. viime viikonloppuna uunissa hautui riisipuuro ja viikolla ostin ensimmäisen perunalaatikon. huomenna tai maanantaina aion tenttiin luvun lomassa paistaa pipareita. joululaulut ovat soineet lähinnä töissä (toimistossa), mulla on laulavia kolleegoita, aivan ihania sellaisia. eilen oli työpaikan perinteinen juhlailta. oli mukavaa ja nauroin vatsa- ja poskilihakset kipeiksi. aivan mahtavaa! ja ihan parasta tavata paljon uusia ihmisiä!

ajattelen vaan lähinnä joulujuttuja. motivaatio opiskelua kohtaan on tällä hetkellä tyystin kadoksissa, mutta jotenkin pitäisi yrittää muutamat tentit vielä puristaa. opinnäytetyön kimppuun sitten tammikuussa, toivottavasti.

marraskuu oli juhlakuukausi, rentouttava ja meni taas niin nopeasti! samoin varmaan menee tämä joulukuukin. 

siis eihän minulla oikeastaan ollut mielessä mitään kirjoitettavaa, mutta edellisestä oli jo ihan liian pitkä aika! seuraava varmaan onkin virallinen joulublogi ;)