Toivoisin osaavani kirjoittaa niin lennokasta ja hyvää tekstiä blogiini kuin monet ystäväni. Ihana lukea heidän blogejaan :) Ehkä se on harjoituksen puutetta, tai siis olenhan kirjoittanut blogia jo abikeväästä alkaen, eli 3 vuotta, mutta ei se ole koskaan ollut erityisen syvällistä tekstiä. Ja päiväkirjaa en ole pitänyt sitten varhaisteini-ikäisyyden. Silloin yläasteaikoina ylipäätään olen viimeksi kirjoittanut muuta kuin opiskeluun liittyvää tavalla tai toisella liittyvää tekstiä. Ehkä pitäisi taas alkaa kirjoittaa, aloittaa vaikka kevyesti jollain lyhyellä novellilla tai vastaavalla... Siinä on ideaa, vielä kun olisi inspiraatiota.

Viikonloppu meni mukavasti, koripallon ja perheen parissa. Eilen oli käytävä kenkäkaupoilla, sillä vanhoista, erittäin hyvin palvelleista talvikengistäni meni pohja puhki kantapään kohdalta! Molemmista. Hyvien kenkien löytäminen on vaikeaa, minulla kun on leveä lesti ja kantapää, joka menee aika helposti rikki. Siksi harmittikin, kun nuo hyvät kengät menivät rikki. Uskon kuitenkin, että uusistakin tulee varmasti ihan hyvät. Ainakin tähän mennessä ne ovat olleet hyvin mukavat. Ja melko edullisetkin olivat kotimaisiksi. Talvikengistä saa aika hyvin alennusta parhaillaan... ;)

Sunnuntaina oli pieni harmitus, kun Salon kuoro putosi, mutta ainakaan ei tarvitse enää tuhlata rahaa äänestämiseen. Sunnuntaina paras esitys mielestäni oli Espoon kuorolta, huonointa ei nyt varsinaisesti ollut, mutta Hkin kuoron versio Hot'n'Coldista ei sytyttänyt. Ja Lappajärvi on näemmä lähtenyt solistilinjalle...

Viikonloppu oli ja meni. Nyt pitäisi sitten lukea, mutta juridiikan kirjaan tarttumisen sijaan olen katsonut tyhjänpäiväisyyksiä telkkarista, lukenut todellisista prinsessoista ja kohta Kiellettyä hedelmää...

Sellaista. Miksi muuten kaikkiin (tai siis tässä tapauksessa mun ja pikkuveljen) Nokialaisiin menee erilainen usb-kaapeli? Vähänkö ärsyttää.