Kulunut viikko on tuntunut yhdeltä juhlalta. Kaikki alkoi tietysti melkein tasan viikko sitten.

Maanantain vastainen yö meni unta odotellessa, hymy naamalla autojen torvien soittoa kuunnellessa. Maanantaina kuitenkin jaksoi kylmässä kevätillassa juhlistaa poikien mestaruutta ensin valkkarilasin ja sitten ison screenin äärellä. Tiistaina kahvittelua ja kirjakaupassa haahuilua ystävän kanssa.

Keskiviikkona opinnäytetyön väliseminaari sujui varsin hyvin, muuten työ onkin sitten ollut viikon ajan melko jäissä. Torstaina juhlittiin ystävän valmistumista kuoharin, juustojen ja suklaamansikkojen äärellä. Iltakävely Nummenmäestä kotiin tarjosi ilta-aurinkoa ja kuvauskohteita.

Perjantaina päivä tuntui aamusta asti ihanalta, torilta mansikoita mukaan herkutteluun. Iltapäivällä kohti jokirantaa ja kapteenin kansanjuhlaa. Aurinko helli juhlivaa Turkua. Poika kimmelsi auringossa.

Eilen juhlittiin pienimuotoisesti vauvakemuissa, veikkailtiin kesällä syntyvän pienokaisen tarkkaa syntymäpäivää ja painoa sekä tulevaa ammattia :) Parasta mahdollista laatuaikaa ystävien kanssa.

Tänään on jälleen saanut nauttia auringosta, siitä ei voi saada kylliksi. Jokiranta oli täynnä hyvää musiikkia, taidetta, tunnelmaa ja hyväntuulisia ihmisiä. Mikäs siinä sunnuntai-iltapäivää viettäessä, kahvilan terassillakin kului tovinen kahvista ja jäätelöstä nauttien ja tulevaisuudesta puhuen. Yhä enemmän ja enemmän tuntuu siltä, että Turkuun kuulun.