Uskomatonta, mutta totta. Minulla on päällä Iskelmän nettiradio. Siis Iskelmän! Mutta mitäpä sitä ei kestäisi, vain Elonkerjuun tähden. Uusi biisi Suudellaan ilmestyi maanantaina, ja tähän mennessä olen kuullut sen tasan kerran tuolloin maanantai-iltana. En ehkä kyllä ole hirveän aktiivisesti edes pyrkinyt kuulemaan biisiä, sillä ensi kuulemallaan se ei ainakaan räjäyttänyt mieltä. Toivottavasti on syksyllä ilmestyvän levyn särmittömin kappale. Joka tapauksessa nyt bongasin foorumilta tiedon, että Iskelmällä se soi lähes kahden tunnin välein. Eli siksi nyt Iskelmä. Ei silti tuli sieltä äsken Anna Puuta, eli ihan jees ainakin osa kappaleista. On erittäin mälsää, ettei mulla toimi työkoneella kaiuttimet niin on melko turhaa kuunnella nettiradiota siellä. Eikä siellä toisaalta radiosta muutenkaan mitään iloa kauheasti olisi, tuntuu nimittäin siltä, että jatkuvasti vähintään pari ihmistä puhuu puhelimessa tai isompi porukka keskenään. Voi eräiden työkavereiden kantavan äänen ja avotoimiston ihanuutta. Kahvihuone on ihan asia erikseen. Desibelit nousevat välillä pelottavan korkealle, kun muutamat ihmisest puhuvat samaan aikaan ja aina vain kovempaa, jotta saisivat äänensä kuuluviin. Aah, heinäkuuta odotellessa, kun suurin osa on lomalla, vaikka kiire tuleekin olemaan niin ainakin kahvihuoneessa on hiljaisempaa :) Sikäli, kun siellä ehtii istua.

Juhannus oli ja meni. Rakennuspölyssä ja Jeren kanssa puuhatessa. Alkuperäinen suunnitelmani oli lukea mahdottomasti ja katsoa boksilta katsomattomia sarjoja ja elokuvia, ehdin jotain katsoa ja vähän lukea. Mutta kyllä on päivänkin pitempi viikonloppu tuntunut mahdottoman mukavalta ja rentouttavalta. Hyvää ruokaa olen maistellut, uusia perunoita paljon ja viettänyt laatuaikaa perheen kanssa. Autuaasti unohtanut työasiat. Mitäköhän siellä odottaa pöydällä huomenna? Yhtään ei muista.

Omituinen valoilmiö, aurinko on piristänyt tänään. Sitä on ilmeisesti luvassa koko ensi viikoksi! Aah, ihana korkeapaine. Ensi viikonloppuna Turkuun taas vaihteeksi ainakin piipahtamaan.

Kuka on Juha Metsäperä?