Marraskuu on aina ollut yksi lempikuukausistani. Tiedän, että monet pitävät sitä pimeänä ja synkeänä kuukautena, mutta se siinä juuri onkin parasta. Sitä suuremmalla syyllä marraskuussa voi hyvällä omatunnolla juhlia paljon piristääkseen pimeyttä. Tänä vuonna, etenkin, marraskuu tulee olemaan varsinainen juhlakuukausi. Marraskuussa on paljon synttäreitä (mm. omat melko lailla heti kärkeen), kalenteri näyttää kivoja juttuja melkein jokaiselle marraskuun viikonlopulle ja arkeenkin on aina helppo heittää jotain piristävää. Lisäksi tässä marraskuussa ensi-iltaan tulee (viimeinkin!) Tvailait-elokuvasarjan päätöksen ensimmäinen osa. Ja mikä huikeinta, tradenomin tutkinto on enemmän kuin lähellä tässä marraskuussa. Vielä viimeiset viimeistelyt työhön ja loppuseminaari&kypsyysnäyte koittaa 24.11. Sitten tämä tyttö onkin tutkintohakemusta vaille valmis. Varsinainen tutkintotodistus läpsähtää käteen/postiluukusta joulukuun loppupuolella, mutta kuitenkin hyvissä ajoin ennen joulua. Siinä ihan Happoradion Turun keikan tienoolla.

Olen jo ottanut varaslähdön joulunodotukseen ja laittanut tunnelmavaloja vähäsen, kynttiläkoriinkin on haettava santsausta. Marraskuu on siitäkin hyvä kuukausi, että silloin avataan Joulukaupunki. Mikäpä olisi sen parempaa.

 

Tänä vuonna myös joulukuu näyttää oikein positiiviselta, siellä olisi muun muassa paljon mielenkiintoista livemusiikkia tarjolla, miten ehtii ja miten on varaa. Ainakin kiinnostaisi Egotrippi, Laura Närhi & UMO Tuomiokirkossa sekä Jo Stance.