Pikapostaus työlomalta Salosta.

Lauantai-ilta oli jotain aivan täydellistä parhautta. Ihanaa musiikkia, hyvää seuraa ja mielenmäärin ihanaa energiaa lavalla. Taidan ihan tosissani joo tykätä tuosta orkesterista, kun jo keikan aivan ihana alku (kuinka Pohjanmaalla naisissa asuu viisaus ja miehissä hulluus) saa aikaan kylmiä väreitä ja itku oli lähellä Kirvessaarta kuunnellessa. Tanssitti, nauratti. Aivan ihanaa. Lenni soitti hyvin (ja niin rakastan Kirvessaarta, joka siis hänen sävellys), Antero oli vedossa, Simo oli vedossa, Johanna oli niin kaunis ja viulu kuulosti yhtä upealta kuin ja Lauri oli... Lauri :) Aivan mieletöntä. Tulihan nyt varmasti selväksi, että minulla oli mahtava lauantai-ilta ?

Sunnuntaina matkasin Saloon (ärsyyntyen käytävän toisella puolella istuvasta tytöstä, joka hoki tauotta "me jäädään pois Kirkkonummella", ja "äiti, sun täytyy juoda kahvi ennen Kirkkonummea", kuulokkeet korville ja Kirvesaarta).

Täällä on kylmä syksy, melkein talvi. Tai ainakin siltä se on tuntunut aamuisin pyöräillessäni pimeällä keskustaan. Mulla on päällekkäin sormikkaat ja lapaset... entä sitten, kun tulee oikeasti talvi ?

En ole lukenut tentteihin. En tiedä. Eivät ne ehkä tule menemään kovin hyvin. Ei jaksa stressata. Töissä on mukavan leppoista. Kuukauden kiireettömin viikko.

Vilpas hävisi tänään vain 9p., verrattaen vähän. Toiselle pääkaupunkijoukkueelle häviö oli viime viikolla 47p. Noususuuntainen käyrä.

 

Enkä väsy katsomaan Kun linnut lentää matalaa Autoletkaa vastaan tulevaa

Jos vastaan kadulla kulkisit Menneestä mitä sä muistaisit

-L.Tähkä