Oh. Vappu meni oikein hienosti. Minulla oli hauskaa. Turun vappu oli jälleen uusi kokemus. Aattona jokirannan kautta Taidemuseonmäelle, Seppikselle ja jälleen jokirantaan. Vappupäivänä ihanalla aurinkoisella piknikillä.

Lauantaiaamu oli hermoja raastava. Tämä rakas koneeni on temppuillut jo aikansa, tavallaan kaatuillut. Lauantaina ei enää mennyt päälle ja siitä sitten tempaisin keltaiset sivut käteeni. Lähinnä oleva tietokonehuolto, ja sinne. Viikonloppu oli yhtä kärsimystä ilman konetta. Oli aivan pakko lukea sosiaalipolitiikkaa. Eilen sain ihanaisen onneksi takaisin, puhdistettuna. Joskin täysin tyhjänä. Kuvat olivat suurin piirtein kaikki tallessa tikuilla, mutta media playeriin kolmen vuoden aikana kerätyt musiikit... No, keräily alkakoon uudestaan.

Nyt on kesäloma, se ei ehkä alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Viimeinen tentti meni osittain reisille. Mutta ei se mitään, syksyllä uusimaan, jos ei mennyt läpi. Suunnilleen puolet kyllä osasin :) Tentin jälkeen Kertussa napa täyteen. Sen jälkeen kröhöm, vähän tuhlasin rahaa. Se nyt vaan on niin, että uutta kesämuumimukia ei voi jättää kauppaan!

Huomenna Saloon, pari päivää kesälomaa ja maanantaina sitten alkaa työt. Tuntuupi tällä hetkellä, että kesäni tulee olemaan töitä, töitä ja töitä. Toivottavasti sinne jotain hauskaakin mahtuu. Sen ainakin totesin, että aina kun tulen viikonlopuksi Turkuun, täytyy mennä jonkun kanssa siiderille jokilaivaan. Tällaisia alustavia tapaamisia on tullut sovittua. Eli minut löytää kesän aikana koneen äärestä en el quinto pino tai joltakin jokilaivalta Turusta :D