Sälekaihtimet olivat jääneet puolittain auki ja heräsin ennen seitsemää ihanaan auringonnousuun. Vaikka on vapaapäivä, eikä olisi tarvinnut nousta, nousin kuitenkin. Hiljainen kaupunki ja nouseva aurinko näyttivät ikkunasta katsottuna kauniilta. Ei minussa kuitenkaan niin paljon energiaa ollut että olisin pukeutunut ja lähtenyt ulos asti sitä katsomaan. Menin itseasiassa vielä takaisin nukkumaan, mutta jätin sälekaihtimet auki. Auringonpaiste ei haitannut, päinvastoin. Aamun ihanuutta vähän vähensi yläkerran naapurista kuuluva oksennuksen ääni :p

Nousin lopulta puoli yhdeksältä. Mutta ei se silti sitä tarkoita, että olisin ollut erityisen ahkera tänään. Itseasiassa kaikkea muuta. Luin lehteä kaikessa rauhassa, kuuntelin remonttiääniä. Nyt kuuntelen niitä omassa asunnossani, parvekkeenovea vaihdetaan. Viimeinkin. Se ei ole ollut mistään tiiviimmästä päästä ja hankala laittaa kiinni.

Tänään lähden Saloon saunomaan (kesätyö)stressin pois. Yritän kovasti ottaa sellaisen rennon asenteen asiaa kohtaan. Ihan sama-asenteen. Kummipoikaakin varmasti näen <3 Tosin on palattava Turkuun koulutöiden äärelle varmaankin jo lauantaina.

Keväthanki odottaa viikon päässä.