Tämä iltahan oli ihan täysin pyhitetty Emma-gaalalle, yhdestä ainoasta pöhköstä syystä. Mahdollisuus nährä Elonkerjuu telkkarissa (tai missään) piitkääästä aikaa. Pänrihän on keikkatauolla. Ja näkyihän niitä! Voih. Melkoinen ylläripylläri oli Cheek feat. Fintelligens feat. Lauri!! Voitte varmasti kuvitella miten syrän hyppäsi takaperin kuperkeikkaa kun Määränpään sävelet soivat. Sitten tietysti se mitä odotinkin, vuoden kotimainen artisti.. Ihan oikeaan osoitteeseen meni se pysti! Niin se vain on. Täällä sitä yksinäni tuulettelin. Pänri oli ihana riehuessaan lavalla ja ikävä keikalle tuli. Hupsuhan oon.

Muutenkin oikein mukavat juhlat tuntuivat olevan ja moni palkinto meni hienolle musiikille. Egotripille yhtye-, albumi- ja pop-albumi-Emmat. Chisu palkittiin ja Juha Tapio ja Herra Ylppö&Ihmiset ja muita tietenkin myös. Hyviä esityksiä näimme, siis muitakin kuin tuo yllähehkutettu. Tykkäsin mm. HerraYlpön&Ihmisten, Haloo Helsingin, Chisun ja Egotripin esityksistä.

Minua hieman kyllä ihmetytti, että tärkeät Emmat kuten erikois- ja kultainen-Emmat jaettiin vasta suoran televisiolähetyksen jälkeen, netissä näkyneessä lähetyksessä. Kyllä niille varmasti olisi voinut tehdä tilaa tv-lähetyksenkin puitteissa!

Mutta kaikenkaikkiaan hyvälle pyhitetty ilta.

Täällä lista kaikista voittajista. Ja täällä kuvia ja haastatteluja gaalasta.