Kodissa näkyi se, että on ollut kiireinen alkuviikko. Tänään pitikin sitten heti tarttua tuumasta toimeen: pyykkäsin, imuroin, tiskasin, järjestelin, suurimmat pölyt pois kodista. Nyt on kyllä mukava olla, kun on taas ainakin suhteellisen siistiä. Ensi viikolla pitäisi joku ilta tsempata itsensä tekemään kunnon siivous. Hyvillä mielin viikonloppuun, tekemiset eivät vaan lopu. Ei riitä edes yksi normikokoinen postit. Niin pitkä se lista on. Enkä edes kirjoittanut sitä kovin suurella käsialalla. Päinvastoin itseasiassa. Minulla on myös kaikkia kivoja suunnitelmia pyörinyt mielessä ensi viikon lauantaita varten, mutta tajuan kyllä se realiteetin että aika ei riitä! Maanantaina on iltatentti, tiistai-ilta pyhitetty ainoalle harrastukselleni, keskiviikkona espanjaa pimeään iltaan saakka. Torstaina alkaisi uusi mielenkiintoinen opintojakso, jossa tehdään pieniä mainoksia ja taittoja (se ois kiva oppia), mutta en tiedä riittääkö energia kolmeen iltaan koulussa/viikko. Toisaalta uudessa alkavassa syysperiodin jälkipuoliskossa maanantait ovat espanjaa lukuunottamatta vapaat. En tiiä.

Tänään oli kyllä hirmu kiva kävellä kotiin, eniten ehkä siksi, että oli valoisaa. Lisäksi lehdet ovat vallanneet maan, ja kävelen kaikkien läpi. Ihana kahina. Lapsettaa, voisi tehdä lehdistä ison kasan ja hypätä siihen ja sitten katsella taivasta. Tunsin myös syvää onnellisuutta lapsuudestani ja siitä, että minun ei tarvinnut käydä ala-astettani keskellä kaupunkia. Mitä niin järkeä on suunnistaa jossain Kupittaanpuistossa, eihän siinä edes ole mitään maastoa. Niillä kovilla suunnistajilla oli kartat ! Oho. Mietin vain, että mitäköhän niihin karttoihin on merkitty. Seikkailupuisto, Paviljonki, hirvi(patsas), Kupittaankatu, roskis, ankkalampi?

Voisi ehkä mennä nukkumaan. Kummallinen ilmiö vaivannut minua koko viikon, voi johtua stressitilasta, liiallisesta kahvinjuonnista tai jostain, mutta huolimatta iltapäivän väsymyksestä piristyminen on aina tullut näihin aikoihin ja unentulo on venynyt pitkälle yli puolen yön. Johonkin normaalirytmiin olisi taas hyvä päästä.


Ai niin tärkein ! Vilpas voitti Pyrinnön (sarjakärki) kolmella siis KOLMELLA pisteellä kahden siis KAHDEN jatkoajan jälkeen. Vähänkö harmitti, etten ollut Salossa.