Petri Takala selitti jotain sumun syntymisestä tänään pikaisesti kun vilkaisin jotain säälähetystä (vaikka oikeasti tietäähän se että vettä, vettä, vettä sieltä tulee). Äh äh. Haluan sinisen taivaan ja auringon paisteen ! Nyt heti kiitos.

Viikko on ollut melko stressistä toiseen. Kun yhdestä stressaavasta tentistä tai muusta on selvinnyt, voikin jo aloittaa stressaamiseen seuraavasta. Niin kuin esimerkiksi eilen hampaat irvessä yritin ymmärtää kirjanpitoa ja tänään selvisin siitä tentistä hengissä ja melko varmasti läpikin meni, oikeastaan oli vain yksi kohta missä olin hukassa ja pulassa. Mutta huomenna, huomenna on presentaatio 100 insinöörinalun täyttämälle auditoriolle in english. Syvään hengitys. Onneksi en ole yksin ja esitys on lyhyt. Olen päättänyt että en kovasti aio jännittää. Hyvä päätös, eks vaan?

Viime viikonloppuna oltihin Espoossa/Helsingissä juhlimassa Annan viimeisiä päiviä naimattomana ja oli kyllä tosi mukavaa. Siellä oli lunta. Joo. Ei täällä ole näkynyt. Tulevana viikonloppuna olisi tiedossa täysin Turku-viikonloppu, ajatuksena ehkä vähän askarella, tehdä vähän kouluhommia (yllätysyllätys) ja hakea pari hyvää leffaa makuunista. Mutta sitä ennen on vielä selvittävä huomisesta. Niin, tuon presentaation lisäksi pitäisi palauttaa SPSS:n harjoitustyön tutkimussuunnitelma. Niin just. Ja ne ohjeet on ihan jostain.

Mutta jouluun ei oo hei enää pitkä aika. Voisko laittaa viikonloppuna jo kynttelikön? Että ehdin nauttia siitä.