kirjoitin juuri äsken blogitekstin ja sitten se hävisi. vähänkö ärsyttää.

kirjoitin siitä, että olen menneen viikon aikana sairastanut perinteisen syyslunssan. niisk köhköh. kurkku on vieläkin kipeä. erikoista. piristin itseäni indiskassa kynttilöillä ja uusilla korviksilla. vaikka varsinainen viikon piristys tuli keskiviikkona.

kirjoitin, siitä että on ollut ihan mielettömän kaunis ja aurinkoinen syysviikonloppu. olen kävellyt ja ihastellut aurinkoista turkua, eilen tein yllätysvierailuja ja tänään katselin turunpäivää-viettäviä ihmisiä. nyt odotan illan pimenemistä ja ilotulitusta. perjantaina oli hassunhauska ilta ystävien kanssa.

kirjoitin myös siitä, että keskiviikko oli ihan paraspäivä. kerjuun uusi levy ilmestyi, se oli tipahtanut kuplamuovikuoressaan suoraan Teuvalta. piti oikein odottaa oma rauhoittumista, ja sitten kaikessa rauhassa vain olla ja kuunnella levyä. melodiat, viulu ja lyriikat iskivät suoraan syrämeen, kovaa ja nopiasti. kyyneleet valuivat. olen nyt entistä onnellisempi siitä että omistan lipun keikalle 10.10. (vaikka harmittaakin etten pääse sartsukan synttärijuhliin:()

kirjoitin aivan varmasti jotakin muutakin siihen aikaisempaan tekstiin, mutta enhän mä sitä nyt tietenkään enää muista. pitäisi aina kirjoittaa nämä wordiin ensin tai ottaa kopio ennen kuin painaa tallenna ja julkaise nappia. ääh.