Mitaliveikkaukseni elää edelleen. Viikonlopun jälkeen jo oli pieni pelko puserossa, että ei sieltä niitä kahdeksaa tule. Mutta sitten eilen Murasen pronssi ja päivän parisprinttien kulta ja pronssi muuttivat tilannetta täysin. Ja paljon vielä lupaavia jäljellä: yhdistetyssä joukkuekisa ja yksi henkkoht (toivottavasti Koivurannalle viimeinkin olisi viimeinkin onni kohdalla), mäessä samoin joukkuekisa ja yksi henkkoht (Ollilla onnea?) sekä hiihdossakin vielä viestit ja pitkät matkat hiihtämättä. Onhan siinä tilaisuuksia vaikka millä mitalla, ja vain kaksi puuttuu minun veikkauksestani.

Viikko on mennyt jotenkin unessa. Sunnuntaina ihanaisten ja onnistuneiden askartelutalkoiden jälkeen yritin mennä aikaisin nukkumaan (ei ihan täysin onnistunut) ja heräsin aamuyöllä katsomaan Oscar-gaala, pysyen hereillä koko ajan! Hieno gaala oli, mitä nyt sivu- ja pääosanäyttelijöiden tuntui välillä ehkä hieman pitkäveteiseltä, mutta hyvin kehuivat toisiaan ja tippa oli silmässä kaikilla.

Maanantaina myös luin ja luin juridiikkaa. Hermo meinasi mennä musiikkia täysillä soittaviin yläkerran naapureihin. Tentti meni ja meni. Kyllä se varmaan läpi, mutta tuskin mitään huippuarvosanaa. Sellaista. Tänään pitäisi vielä tehdä kodinhoidollisia töitä ja ehkä vähän jotain kouluunkin liittyvää. Illalla Conanin viimeinen jakso! Huomenna Saloon viikonlopun viettoon, lauantaina divarin kärkimatsi.

Lotto on vetämässä. Tulppaanit ovat kauniita ja ihanaa kun kevät näyttää merkkejä itsestään.