Voi aikaansaamattomuutta. Mitä kaikkea pitäisikään tehdä. Mutta kun päätä särkee, selkää särkee ja väsyttää, niin tarttuminen juridiikan kirjaan tai työhakemusten täyttö ei innosta. Kummatkin on kyllä pakko toteuttaa viikonloppuna. Maanantaina kävin jo järjestelmällisesti kaikki vaan mieleeni tulevat vakuutusyhtiö- ja pankkinettisivut läpi katsoen millaisia mahdollisuuksia kesätyöpaikkaan. Lista on siis olemassa, ei muuta kuin hakemuksia täyttämään. Ja ehkä pitäisi vielä sitten muutakin kysellä vaikka tuossa listassa on nyt kuusi vaiko seitsemän eri paikkaa johon haen. Täällä ja Salossa. En ole ihan varma kumpaako toivon enemmän. Tavallaan kumpikin olisi mukava vaihtoehto, mutta kummassakin on myös miinuspuolensa. Juridiikka. Niin. Kyllä sitäkin on aloitettava. Vapaaviikko ja heti sen jälkeen oleva tentti tulee pian.

Ensi tiistaina olisi taas hammaslääkäri. Olen alkanut katkeroitua, eikä mitään erityisen positiivisia ajatuksia ole sitä tapaturman aiheuttajaa kohtaan. Tällaisessa rumbassa olen nyt ollut jo vuoden! Kyllästyttää! Toivottavasti ennen kesää hammasrivistö on kunnossa. Ei ole hyvä että mietin sitä, tiedän, mutta minkäs teet kun se vaan välillä pyörii mielessä. Ehkä eniten ärsyttää, että se mies ei ole ottanut minkäänlaista yhteyttä sen marraskuisen aamupäivän jälkeen. Ei anteeksipyyntöä, ei mitään. Toivottavasti ainakin liikennevakuutusmaksunsa ovat nousseet helvetisti.

Hah, tulipahan purettua asiaa mielestä pyörimästä. Mukaviin asioihin: on talvi! Kuinka tykkäänkään juuri tällaisesta talvesta. On lunta, muttei kuitenkaan liian kylmä. Juuri täydellistä. Haluan pulkkamäkeen, rakentamaan lumiukon, lumisotasille, ihan mitä vaan! Toivottavasti lumi pysyy tiukasti vielä reilun viikon päähän, koska ensi viikon torstaina pääsen mäkeä laskemaan, jos vaan on lunta.

Torstaina oli niin hyvä-fiilis-ilta. Vuokkoa,  niin upea tulkitsija, laulaja, niin koskettavia kappaleita! Oli ihana kävellä kotiin lumisateessa Aurajoen rantaa. Pieniä iloja!

Lauantaina olin katsomassa Tampereella Lukkosulaa ja Lumpeenkukkia. Nauraa sai vedet silmissä ja pitkästä aikaa ei ole aika rientänyt teatterissa noin nopeasti. Oli kivaa viettää laatuaikaa äitin kanssa. Ja isä oli ihana sunnuntaina heittäessään mua junalle. Antoi setelin käteen ja sanoi että kai sille on käyttöä. On joo! Mä tykkään ihan hirmuisesti mun vanhemmista. Ja muutenkin perheestäni, tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Keskimmäisenä lapsena, ainoona tyttönä on välillä ollut "rankkaa", mutta nykyään tullaan veljien kanssa hyvin toimeen! Liekö sillä, että asutaan kaikki eri osoitteissa ja ikää on tullut, jotain tekemistä asian kanssa... Kummipoikaakin näin viikonloppuna, on kyllä niin ihana ettei tosikaan. Hänestä tulee Mustekala, aloittaa päiväkodin. Lapsista ajan kulumisen huomaa niin paljon paremmin kuin itsestään :)

Nyt jos lukaisisi päivän lehdet. Tilasin salkkarin. Treffin ristikkoa olen yrittänyt ratkaista tässä. Mahdoton. Kuorosodassa Veetin kuoro voittoon! Ensi sunnuntaina Elonkerjuuta, kas saa nähdä tykkäänkö :)

 

Muok. Noin vuorokausi tuon tekstin jälkeen

Tänään on ollut niin hyvä päivä! Täysi kahdeksantuntinen päivä koulussa, ja sen jälkeen on ollut vielä niin paljon energiaa että tuli 4 hakemusta täytettyä, joilla hain 7 eri työpaikkaan. Nyt ei kyllä ole juurikaan enää energiaa. Noihin neljään hakemukseen meni vajaa 3 tuntia! Eläköön monisivuiset netissä täytettävät hakemukset ;)!