Nyt se on täällä. Ja olen täällä. Joululoman ensimmäinen päivä ja olen Salossa, tänne onkin vähän jo ehtinyt kaivata. Viimeinen tentti, markkinointi, meni joten kuten, läpi varmaankin. Välillä tuli kuitenkin sellainen, kuinkahan paljon mahdoin kirjoittaa aiheen-vierestä olo... Mutta ainakin ole osoittanut tietäväni jotain. Arvosanaa odotellessa. Muut tentit menivät ihan ok. Englanti olisi voinut mennä paremminkin, mutta täytyy petrata sitten seuraavaan tenttiin. Ensimmäinen lukukausi on nyt kuitenkin ohi, ja selvisin siitä hengissä ja hyvin arvosanoin :) Aina positiivista.

Oli ihanaa käydä moikkaamassa kummipoikaa, hänen näkemisestään on pitkä aika. Herralle on vain tullut ikävämmän puoleinen aikainen joululahja, vesirokko. Toivottavasti on lauantaiaamuna skarpissa kunnossa, luvassa on nimittäin piparkakkutalkoot.

Eilen loman alun kunniaksi ja unohtaakseni markkinoinnin tentin paikkasin aukkoa sivistyksessäni ja katsoin Dark Knightin. Vuokrasin sen, mutta katsottuani elokuvan päätin, että se on hankittava myöhemmin myös omaan hyllyyn. Loistava elokuva. Paras näkemäni toimintaelokuva, myönnettävä. Visuaalisesti elokuva toimi, Christian Bale, Gary Oldman ja Aaron Eckhart muodostivat hienon kolmikon taistelemassa rikollisuutta vastaan. Parasta kuitenkin tässä elokuvassa oli se rikollinen. Heath Ledgerin Jokeri oli oikeasti kaikessa psykopaattisuudessaan ja maanisuudessaan pelottava. Rooli oli loistavasti käsikirjoitettu ja näytelty. Sivuosan Oscar... sanon vaan.