Torstaina pulkkamäessä oli tunnelmaa! Oli niin hauskaa olla pitkästä aikaa kunnon mäessä laskemassa. Ihmisillä tuntui olevan hauskaa, ja vaikka ennen pitkää varpaat vähän jäätyivätkin, niin mukavaa oli. Jatkoilta ajoissa kotiin ja nukkumaan, sillä perjantaina heti aamusta: shoppailee. Veeran kanssa kierreltiin keskustan liikkeissä, käytiin Ikeassa ja Myllyssä. Rahaa meni ehkä enemmän kuin oli tarkoitus. Mutta ei se nyt niin haittaa :) Silloin tällöin saakin mennä…

Perjantaina alkuillasta Saloon, pikkuveli sai isossiunauksen nuorten messussa. Oli ihan kivaa vähän rauhoittua, laulaa punaisesta veisukirjasta ja käydä porukoiden kanssa syömässä sen jälkeen. Lauantaina leikin kummipojan kanssa :) Oli ollut tutustumassa päiväkotiin, ja höpötti siitä. Tuntui tykänneen. Myös energia palomiesleikkeihin on valtaisa.

Tänään olisi ehkä voinut saada enemmänkin aikaan, mutta ehkä huomenna on vähän pirteämpi päivä. Vesisade masentaa. Ei tällaista kuuluisi olla helmikuussa! Huomenna koululle kuuntelemaan Vanhasen Mattia. Tiistai ja keskiviikko täysiä päiviä. Tosin tiistaina täytyy taas piipahtaa Salossa tällä kertaa suuhygienistin vastaanotolle. Torstaina ajattelinkin sitten jo taas suunnata viikonlopun viettoon kotikotiin. Penkkareita katsomaan, ja täytyy miettii mitä muuta sitä sitten keksisi. Siitä alkaakin loma! Viikon mittainen, jolloin tosin täytyy lukea, lukea! Ainakin juridiikkaa. Mielellään vähän muutakin, kuten tutkimusmenetelmiä.

Kuorosodassa tänään kaikki vetivät hyvin! Olin aika yllättynyt Heinolan kuoron putoamisesta, täytynee jatkossa äänestää, ettei pääse ikäviä yllätyksiä tapahtumaan ;)