Huokaus. Projektin, sen kamalan, ärsyttävän, hermojaraastavan projektin pahin vaihe on ohi ja kaikkien kahdeksan yrityksen tilinpäätökset saatiin tänään pitkän päivän päätökseksi valmiiksi.

Viikonlopulle on toki suunnitelmissa tylsiä juttuja, kuten imurointi ja pyykkitupavuoro sekä kouluhommia, kuten matriiseja ja kannattavuuskuvioita, referaatteja, ruotsin esitystä... Mutta myös: iskän synttärilahjan suunnittelua ja sen tiimoilta kirjaston musiikkiosastoa, Anttilan Keskusvaraston tyhjennysmyynnin lankakorit ajattelin käydä tonkimassa, leipoakin ajattelin sekä ennen ennen kaikkea: nukkua pitkään ja lukea hyviä kirjoja. Eli toisin sanoen aikatauluton Turku-viikonloppu.

 

Kuvassa näkyvä pussilakana lähti "vahingossa" mukaan muuttaessani Turkuun, se ja sen pari ja niiden tyynyliinakumppanit ovat äidin ja isän kihlajaislahjat (eli reippaasti yli 25 vuoden takaa). Saumoja on ommeltu uusiksi ja väri on erittäin haalistunut, mutta ne ovat aivan ihanan pehmeät ja niin retrot. En oikeastaan muita käytäkään kuin näitä. Onneksi niitä on kahdet.