Oli mielettömän kaunis päivä tänään. Pilvetön taivas, aurinko paistoi ja lämpö tunkeutui iholle villatakin läpi. Syksyn tulo alkaa näkyä. Mieli ihan piristyi. Piristyi myös siitä, että meen ehkä sittenkin tai siis aika varmasti meen kattoo Kerjuuta karibiaan.

Eilen oli vapaapäivä. Sain kirjoitettua. Leivoin leipää. Hämmästelin outoa maitoa. Sen päiväys oli eilen, ja kun lämmitin sitä siitä alkoi erottua heraa ! En mä sentään juustoa ollut tekemässä. Ja murojen seassa se jotenkin puuroutui. Valioluokkaa. Pitäisi vaan ostaa luomua. Olin katsomassa Skavabölen pojat med Sara. Sugar baby love. Elokuva oli hyvä. Erittäin hyvä. Pidin erityisesti elokuvan lapsinäyttelijöistä, jotka aitoudessaan hurmaavat elokuvassa. Ja musiikista. Muuten Sara, tarkistin asian niin hän kun näytteli Eeverttiä 16-vuotiaana oli myös Tummien perhosten kodissa. Ehkä siksi hän näytti niin tututlta. Elokuvan jälkeen hämmästelin yhtä Hansan kahvilaa. 2 euroa kahvista pahvimukissa, tarjolla ei siis ollut tavallisia kuppeja. Mutta hyvä siitä oli kyttäillä ketkä saavat ilmaisen käsianalyysin. Tuhlasin rahaa, pahapaha.

Tänään aamulla heräsin kahdeksalta. Johdon laskentatoimi alkaa 8.30. Ei hyvä. En mennyt sinne. Luin rauhassa lehden ja kävin rauhassa suihkussa ja sillee. Ei omatunto kauheasti jaksanut kolkutella. En mä nyt kauheasti menettänyt. Korvasin omassa mielessäni sitä ja tein tehtäviä nyt sitten illalla.

Hämmästelen palmuvehkaani. Siis viikon sisällä siihen on kasvanut hirmu pitkä oksa. Se ihan kasvaa silmissä. Muratti taas ei oikein tunnu viihtyvän täällä. Se ei varmaankaan saa tarpeeksi valoa. Mutta ei mulla oikein ole mitään muutakaan paikkaa sille kuin tuo kirjahyllyn reuna. Varjoviikuna taas voi oikein hyvin myös. Se taas ei tuntunut Salossa viihtyvän kesän aikana. Mutta nyt taas kukoistaa ja tekee uusia lehtiä.

Pitäisi vielä tehdä enkun kotitehtävät, tiskata, vähän järjestellä paikkoja, siivota, kastella kukat, pakatakin ehkä vähän että pääsisi huomenna mahdollisimaan nopeasti lähtemään Saloon viikonlopuksi. Tiedossa yhteiskuntaoppia, häädvd:n kopiointi ja saunaan !

Edit: vähän yli vuorokausi ylläolevan kirjoitettuani: olen kaameassa flunssassa. ei kivaa. sen sijaan olen erittäin onnellinen siitä että 10.10 kerjuuta. ja marraskuussa juha tapiota. i have the tickets.