Edellisestä on pitkä aika. Se johtuu ennen kaikkea omasta laiskuudestani. Siitä, että en ole tehnyt mitään kirjoittamisen arvoista (tai siis itse asiassa olen, mutta laiska kun olen, en kirjoittanut siitä) sekä myös siitä että joskus on niin ylivoimaisen vaikeaa avata internet, vuodatus ja kirjoittaa jotain! Nyt se sentään tapahtuu, joskin voisin jo varoittaa etukäteen että mitään lennokasta ja syvällistä tekstiä ei todellakaan ole tulossa. Toisaalta eihän sitä koskaan tule, että ehkä ne muutamat satunnaiset blogini lukijat eivät sitä odotakaan.

Edellinen teksti oli kirjoitettu 5.5. Voisin ihan ottaa kalenterin tuohon viereen ja katsoa mitä olen sen jälkeen sen mukaan tehnyt. Tulin Saloon kesäloman viettoon, kävelin ja nautin auringosta torilla, nautiskelin 2.keksissä ja kävin Hansuliinin kanssa katsomassa vaikuttavan taidenäyttelyn. Istuin sateessa katoksen alla torilla kahdeksalta lauantaiaamuna. Siinäkin oli jotain hyvin kesälomamaista. Vietin äitienpäivää perheen kanssa ja tietysti jännittäen Tanssien finaalia. Suosikkini-Satu voitti.

Aloitin kesätyöurakan Inkereellä. Mukavia ihmisiä ja kiva työpaikka, ainut miinuspuoli vaan että on niiiiin kaukana. Verrattuna siihen, että edelliskesinä samainen työpaikka sijaitsi ydinkeskustassa. Ehkä kuitenkin selviän, kaunis kiitos kimppakyydistä. Aamuherätykset kuudelta ovat olleet vaikeita, ehkä totun siihen jossain vaiheessa. Viimeiset arvosanat myös tippuilivat winhaan, positiivisia yllätyksiä. Nelosta ja viitosta...

Eilen olin paikallisessa Leevi and the Leavings tribuutti/coverkonsertissa, miksi sitä nyt kutsuisi. Oli erittäin hyvä, kuten saattoi odottaakin. Täällä on parina edellisenä keväänä muisteltu menestyksekkäästi myös Juicea ja Kirkaa. Erityisesti minuun tekivät vaikutuksen nuoret artistit, joita en kyllä harmillisesti tunnistanut, kylmät väreet meni Markuksen Elina, mitä mä teen aikana ja Ollin Kyllikin ja Raparperitaivaan soidessa teki mieli tanssia. Myös Bablon Teuvo oli karhea.

Tänään olen nauttinut auringosta, tuhlannut rahaa ja nyt odotan Euroviisufinaalia. Sain myös kirjoitettua harjoittelusuunnitelman (joka siis ehkä olisi pitänyt kirjoittaa ennen harjoittelun aloittamista...) ja muutaman rivin kirjoitin myös oppimispäiväkirjaan ensimmäisestä viikosta. Todellinen oppimispäiväkirja, toivottavasti kesän aikana tulee jotain uutta. Muuten voi tulla aika väljän näköinen päiväkirja. Olen tänään myös aloittanut erään projektin, josta haluaisin kovasti kirjoittaa, mutta en voi, jottei salaisuus paljastu.

Nyt soi ihanainen Vuokko ja seuraavaksi pitäisi vähän järjestellä paikkoja sekä purkaa viimeinen (ja ainoa) laatikko.