Tällä viikolla olen nukkunut joka aamu aivan liian myöhään, seurauksena on tullut pienenmoinen kiire kimppakyydille. Äärettömän vaikeaa on ollut nousta. Olen lähes joka aamu herännyt ensimmäisen kerran joskus neljän ja puoli viiden välillä (tänä aamuna veljen lähtöön ja kovaan vesisateeseen). Hulluhan sitä olisi jos silloin jo nousisi, kellon soiminen kuudelta onkin sitten tullut aivan liian äkkiä. Silti ei ole erityisemmin päivisin väsyttänyt. Toki siihen on edesauttanut myös tottuminen kahviin, nyt se menee jo mustana alas, kun vielä kuukausi sitten tarvitsin 3/4 maitoa. Töissä on kiireistä, mikä on kyllä ihan vaan hyvä. Toimin paremmin pienen ressin alla ja päivät kuluu nopeasti. Tänään en tosin ollut aivan varma kutsuiko yksi työkaveri minua vai Putinia valehtelijaksi... ehkä tarkoitti kuitenkin Putinia. Hänellä on aika kärkeviä mielipiteitä, yhtenä päivänä olisin saanut aika kunnon kinan aikaan siitä saako pyöräilijä pyöräillä suojatiellä... (saa jos pyörätietä kummallakin puolella). Hän totesi ykskantaan, että hän ei ainakaan korvaa pyöräilijälle mitään, jos tämä pyöräilee suojatiellä ja hän osuu (valtavalla) Volvollaan tähän. En sitten kuitenkaan viitsinyt alkaa aiheesta sen enempää keskustella, mutta voitteko uskoa, että savua nousi korvistani?

Viime viikonloppu oli juhlaviikonloppu! Perjantaina juhlistin kolmen ystävän valmistumista ja näin pitkästä aikaa edellisen opinahjon kavereita. Baarin tanssilattiallakin käytiin pyörähtämässä, pitkästä aikaa Salossa. Lauantai oli puuhapäivä. Sunnuntaina sitten juhlittiin veljen synttäreitä. Ihana aurinko lämmitti koko viikonlopun ja sain väriäkin ihon pintaan (muutakin kuin sitä punaista!). Tänään ei sitten olekaan ollut niin ihanaa. Vaikka sikäli olen kyllä tyytyväinen veden tuloon, kun kasvimaa ja minun yrttipalstani saavat vettä.

Haluaisin kovasti jo päästä luonnonvesien äärelle ja heittämään painavan talviturkin pois! Huvila&Huussi-ohjelman katsominen muuten oivasti ruokkii tätä halua ja tarvetta. Siitä puheenollen, kiinnostaisi ihan hirmuisesti tietää ohjelman kohteiden remonttibudjetteja. Esim. se Lohjan projekti? Ei mitään vähän mennyt kahisevaa ja kilisevää.

Äsh, ei minulle tapahdu mitään kirjoittamisen arvoista. Maailman tapahtumista voisi tietysti kirjoittaa, mutta ei nyt oikein ajatus kulje eikä kauheasti huvita koneen ääressäkään istua. Mutta kun ei viitsi mennä uloskaan! Projekti muuten etenee oikein mallikkaasti, mutta se tulee koko ajan hankalammaksi tehdä.

Ps. Goscinnyn ja Uderzon Asterixit ovat aivan huippua kesälukemista! Ja tämä alla oleva ihanuus löytyi viime sunnuntaina kevätmarkkinoilta

1244132168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Olen aivan ihastunut siihen.