Kotona taas. Nyt lomalla. Ylihuomenna koittaa arki, mutta ihan mukava arki. On kivaa taas nähdä ystäviä.

Tavarat, joita oli kertynyt Saloon paljon liikaa, ovat paikoillaan. Ainakin melkein. Vähän tarttis papereita vielä katsoa läpi ja laittaa niitä niihin muovitaskuihin, joita eksyi perjantaina laukkuun. Viimeinen päivä töissä oli haikea, mutta se meni  nopeasti. Niin kuin viimeinen viikko muutenkin oli hyvin työntäyteinen.

Viime viikonloppuna olivat ne ihanat häät. Kyyneleitä sai nieleskellä, ihana häätanssiyllätys hääparilla. Onneksi laitoin sitä itkunkestävää ripsaria.

Tiistaina pääsin eroon kahdesta viimeistäkin viisaudenhampaasta. Operaatio itsessään sujui jälleen nopeasti ja kivuttomasti niin kuin viimeksikin. Mutta jälkisäryt ovat olleet nyt kovempia kuin toukokuussa. Johtuu ehkä siitä, että näistä toinen jouduttiin leikkaamaan ja toisellekin puolelle tehtiin jotain viiltoa, koska tikit löytyy sekä ylhäältä että alhaalta. Itseasiassa tänään on ollut ensimmäinen lääkkeetön päivä, jee. Hampaiden jättämät aukot ovat valtavat tai ainakin siltä tuntuvat, kas nyt vain odotellaan niiden umpeutumista.

Perjantaina tulin sitten tänne. Piipahdin Iittalan Outletin remonttimyynnissä. Olisi ehkä pitänyt jonottaa sinne silloin avauspäivänä tai käydä viime viikonloppuna, sillä nyt siellä ei ollut jäljellä kuin pullasuteja, ruman värisiä 24h-lautasia ja Tris-kynttilälyhtyjä. Ei silti, en mä sieltä olisi oikeastaan mitään tarvinnutkaan. Lauantaina siivosin, pesin jopa lattiat ! Ohoh. Katsoin eilisen illan ja tänään aamupäivällä kolme makuunista haettua leffa: Paksuna (ihan hauska, liian pitkä), Slummien miljonääri (ihana <3) ja Revolutionary Road (rankka, mutta hyvä).

Aloitin Gilmoren tytöt alusta, enhän mä niitä ole nyt niin moneen kertaan vielä nähnyt ?