Oooo oodi oli jees. Tai siis enhän mä ollut paikalla kuin Jukkapojan setin. Ja se oli oikein tanssittava. Sen jälkeen viime lauantaina saunoin veljen luona ja nuokkuen katsoin Ranska-Suomi (takkiinhan siitä tuli joo, mutta ei nyt niin pahasti kuin olisi voinut olettaa). En enää muista mitä tein sunnuntaina, en ehkä mitään. Tai hei joo, poiminhan mä mustaherukoita.

Alkuviikosta kävin uimassa aamuisin, se piristi. En mä muuten mitään erikoista. Töissäkin aika hiljaista parhaillaan. Aloitin ihanaisen arkistointiprojektin (koko alkuvuoden palkkatositteet, eli paperia on paljon !!), pöydälläni on nyt hallittu kaaos. Olen itse aika järjestelmällinen ihminen (ainakin töissä) ja ehkä niinkuin eniten tykkään muovitaskuista ! Se on ihan karmeaa, kun kaikille niiden käyttö ei ole ihan yhtä selkeää ja sitten saan eteeni kasan paperia, jossa on sekaisin tositteita useammilta eri maksupäiviltä (tositteet siis arkistoidaan maksupäivän mukaan). Karmeaa !

On ollut aamuisin kylmä, ja iltapäivällä sataa. Syksy ehkä tekee pikkuhiljaa tuloaan. Taivas on muuten taas mielettömän värinen ! En tiedä ehkä syksyn tulo, suurimman stressin helpottaminen, täti punaisen vierailu on tehnyt minusta aika herkkiksen ihmisen tällä viikolla. Itkua on tullut nieleskeltyä. Jos herkistely jatkuu, itken todennäköisesti myös huomenna Jeren ensimmäisissä yleisurheilukisoissa ja aivan varmasti ihanissa H<3E häissä ensi lauantaina.

Viikonloppu menee Jeren kanssa touhutessa. Toivottavasti ei sada kovin paljon, ulos hänen kanssaan on päästä ! Ehkä Turkuun seikkailupuistoon. Pyykkiäkin tarttis pestä. Maanantaina tulee lämminvesivaraaja, lämmintä vettä ! Ihanaa. Ehkä keskiviikkona tai torstaina (riippuu esim. miten ovet tulee) voi päästä jo takaisin omaan suihkuun ja (sähkö)saunaan. Ensi viikolla pitäisi myös viimeistellä eräs oma projekti, ehkä keksiä jotain vaattetta ja asustetta niihin häihin ja ja jotain muutakin varmasti. Kaksi viikkoa töitä jäljellä ! Oho, mihin kesä meni?