Tätä kirjoitetaan kymmenen jälkeen parvekkeella autojen päristessä alhaalla. Jääkutiot sulivat vesilasiin parissa minuutissa. Koneella soi ultimate-kesälevy Jean S:n Kesämies. Ihana kesä!

Arkityöelämään on tottunut aika nopeasti Salossa. Viime viikolla juhlittiin oikein urakalla valmistuneita ammattilaisia ja ylioppilaita. Viikonlopuksi helteiseen Turkuun tuleminen tuntuu ihan lomalta! Kivaa tiedossa.

Opinnäytetyö ei ole edennyt. Lempitennarit hajosivat. Joidenkin asioiden kanssa palaa töissä pinna. Mutta tämä viikonloppu parantaa taas viikon ärsytykset. Ja tietysti myös kesä vaikuttaa paljon. Ajatus ei välttämättä kulje enää iltapäivällä töissä kirkkaimmillaan melkein 30 asteen lämpötilassa, mutta nyt ei valiteta! Valitan sitten ensi viikolla, jos ennusteen mukainen sadesää toteutuu. Ennen sitä pitäisi vielä ehtiä talviturkki varmaankin heittämään.

Guilty pleasurini, Twilight saagan toiseksi viimeisen elokuvan ensimmäinen traileri julkaistiin aikaisemmin tällä viikolla. Se on hyvä ja olen ehkä katsonut sen liian monta kertaa viikon aikana ;)