Näin tänään satoja Sunnuntai-jauhopusseja, ja sen kuinka niitä pakataan. Ja ihan oikean myllärin. Ja pari kivaa juttua, mitä tulee myyntiin vasta ensi vuoden puolella. Oltiin Raision tehtaalla.

Käytin rahaa, ensin tuolla kaupoilla ja sitten maksoin vuokran. Mutta onneksi oli myös tupsahdellut mukavia rahasummia Uskelan Opintorahastosäätiöltä, Verohallinnolta ja Kelalta. Tammikuussa tulee myös palkka, tänään varmistui, että töitä 21.12-31.12., siitä tulee 7 työpäivää. Kivaa pitää pari viikkoa lomaakin.

Loppurutistus olisi vielä tämän syksyn osalta: 3 tenttiä ja yksi SPSS-harjoitustyö sekä muutama pikkujuttu. Tentit ovat ihan hanskassa (toinen hanska hukassa), mutta SPSS ei ole ihan hallussa. Onneksi raporttia ei joudu yksin kirjoittamaan.

Huomenna kuitenkin Saloon, ja lauantaina juhlimaan kun kaksi ihmistä saa toisensa loppuelämäksi. Ihanaa <3

Mauri Kunnaksen joulukalenterista tulee joka aamu esiin ihania tonttu-ukkoja ! Tänään harvahampainen sellainen reikäleipää mutustamassa. Ensi viikon perjantaina Korkeakoulujen kauneimmat joululaulut iltamyöhäisellä Tuomiokirkossa. Joulu tulee. Nyt on jo pakkastakin!