Arki on jysähtänyt tajuntaan kunnolla. Parisen viikkoa on taas Lemminkäisenkadun penkkejä kulutettu ja yritetty pysyä hereillä voiko-enää-hitaammin-edetä-arvonlisäverotusluennoilla, opettajan perässä matriiseissa excelillä ja päivitelty, kun eivät ne tajua tuoda niitä tositteita! Listalla olisi matikan bonustehtäviä, alv-referaatteja, yksi paha tentti reilun viikon päästä... Yksi kokonainen projekti hyvin keskeneräinen sellainen!

Arkea täytyy toki aina piristää kaikin mahdollisin keinoin: elokuvia! Viime viikolla Haarautuvan rakkauden talo ja sienipiirakkaa a mi casa con amigas ja maanantaina haettiin Sartsukan kanssa piristystä alkavaan viikkoon Kinopalatsin valkokankaalta. Jos rakastat piristi. Olihan se joo kliseitä täynnä ja melko ennalta-arvattava, mutta silti oikein piristävä ja sopivan romanttinen :) Nauraakin sai toki. Se on aina tärkeää. Tuotesijoittelu oli melkoisen härskiä, mutta sillä nykyään kotimaisia elokuvia tehdään ja hyvä niin, että niitä tehdään! Arkea piristi myös sunnuntainen lyhyt reissu brunssille Raumalle. Hansun kanssa syötiin hyvin, juteltiin ja keltaisessa talossa katsottiin ah, niin ihanaa häädvd:tä.

Huomenna piristystä hakemaan Saloon ja saunaan. Sunnuntaina takaisin oman koneen ääreen Turkuun. Saloonkin kyllä lähtee yksi tenttikirja mukaan.

Muistakaa muuten gaala-kausi Suomen malliin (on aina hieno katsoa, kun kotimaisia tekijöitä palkitaan):

Jussi-gaala 31.1.

Emma-gaala 4.2.

Venla-gaala 13.2.