Uuden asfaltin tuoksu ja tuntu on tullut viime päivinä tutuksi. Salossa kulkemillani reiteillä on viime aikoina ahkerasti (ei tosin aina juuri onnistuneesti) asfaltoitu. Tänään aamulla huomasin myös, että tällä Turussa oli ilmestynyt uutta pinnoitetta katuun. Nyt asfaltin pinta on märkä, ihailen ukkosmyrskyä. Luonnonvoimat ovat toisinaan upeita. Useimmiten sisältäkatsottuna.

Viime viikko oli töissä tavallinen, maanantai oli ehkä paskin päivä pitkään aikaan. Kiukutti, harmitti, tunsin oloni tyhmäksi ja niin. Mutta ei siitä sen enempää. Tiistaina oli jo paljon mukavampaa ! Keskiviikkona kävin iskän ja Timpan kanssa katsomassa Enkelit ja demonit. Kun siihen suhtautui toimintaelokuvana, jossa vähän normia parempia juoni, niin oli oikein katsottava elokuva ! Ei ainakaan jumittanut paikallaan paikoitellen kuten DaVinci-koodi. Torstain vapaan jälkeen oli erittäin vaikea löytää motivaatiota työskentelyyn eilen. En kyllä juurikaan mitään saanutkaan aikaiseksi. Odottelin lähinnä kotiin ja Turkuun pääsyä !

Tänään kävin ostamassa kaksi korallinväristä pelargoniaa parvekkeen ruukkuun. Toivottavasti pysyvät hengissä altakastelun voimalla. Pankkiautomaatilla oli tilapäinen mielenhäiriö. Toisella ei onneksi moista ollut ja sain illaksi käteistä kukkaroon.

Nyt soi: Elonkerjuu. Syksyn konserttiaikataulu oli julkaistu, kolme(neljä) potentiaalista mahdollisuutta. Ainakin yhteen on päästävä. Ei liity tähän, mutta myös Ruisrockiin on päästävä lauantaina (SMG, Egotrippi, MaijaVilkkumaa, Tehosekoitin, Ladytron, PMMP...). Vielä kun löytäis jonkun joka tulis mun kaa.